over Rixt

Hallo, ik ben Rixt en ik ben gek op bakken!

Hier wil ik later ook mijn beroep van maken maar daar moet ik nog wel wat voor doen.

Al zo lang ik me kan herinneren vind ik het leuk om toetjes en lekkere hapjes te maken. Het liefst ben ik altijd bezig in de keuken.
Met Rudolph van Veen mocht ik een taart bakken voor mijn beste vriendin in het programma Rudolph’s little Bakery.
Daarna heb ik met Rudolph de Workshop Junior Bakken mogen doen. Het werken met Rudolph was zo leuk! Hij heeft mij geïnspireerd om vooral door te gaan met bakken, mijn passie te volgen en zo goed mogelijk te worden.The Culinary Institute of America is gevestigd in New York wordt wereldwijd gezien als de hoogste en meest vooraanstaande culinaire opleiding.
Het is mijn droom om hier toegelaten te worden en ik werk er hard aan om aan alle eisen te voldoen.
Maar, de opleiding kost $ 45.000,– per jaar.
Om mijn studie te kunnen betalen ben ik Rixt bakt begonnen. De leukste manier om dat te doen is natuurlijk koken en bakken voor anderen!

 

Rixt Bakt

Kijk op Youtube Rixtbakt het alfabet
Hier leg ik alles stap voor stap uit.

Jam  uit eigen tuin!

Heb je fruit in je tuin dat is super leuk en lekker!
Maar… weet je niet zo goed wat je ermee kunt doen?
Ik maak er (h)eerlijke jam van!
Lees hier snel verder…………..

 

 

Flyer Rixtbakt

jam zelf gemaakt en heerlijk van smaak. Culinair.

 

Heb je vragen of iets anders wat je graag over koken of bakken wilt weten?

Tel: 06 31574316 (whatsappen kan ook)
mail: Rixtbakt@gmail.com

 

Youtube  

Youtube
Ik zou het super lief vinden als jullie even zouden kijken, liken en abonneren!


WORKSHOP JUNIOR BAKKEN

 


CONTACT RIXTBAKT

Tel: 06 31574316 (whatsappen kan ook)
mail: Rixtbakt@gmail.com

 

RIXT BAKT, BAK JE MET ME MEE?

Kijk op ♥ Youtube Rixtbakt
Hier leg ik alles stap voor stap uit.

Heb je vragen of iets anders wat je graag over bakken wilt weten?
♥ Stel aan Rixtbakt je vraag!