Brownies

Een brownie is een heerlijke zachte chocoladecake vaak met chocolade erin.
Met een topping van karamel zeezout maakt het nog lekkerder!

Recept Afdrukken
Brownie met een topping van karamel zeezout
Porties
Ingrediënten
Topping karamel zeezout
Porties
Ingrediënten
Topping karamel zeezout
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 175 graden Smelt de boter en chocola au bain-marie. Klop de eieren, suiker, zout en vanille luchtig. Spatel het chocolade mengsel door het ei mengsel. Spatel vervolgens de bloem en cacaopoeder er doorheen. Bak in een vierkante vorm in 40 minuten gaar.
  2. Doe de suiker en het water in een steelpannetje en verwarm op laag vuur, roer niet. Als de suiker bruin kleurt van het vuur halen en de boter er door heen laten smelten. Doe vervolgens de slagroom en het zout er door heen en zet even terug op het vuur en roer tot een egale massa. Laat afkoelen.
  3. Doe de karamel topping over de brownie en strooi er wat grof zeezout overheen, enjoy!
Notities

 

Bak je met me mee?

Kijk op  Youtube Rixtbakt Brownies met karamel zeezout.
Hier leg ik alles stap voor stap uit.