cupcakes

Bak je met me mee?

 

Cupcakes topping met Roomkaas-botercrème en Ganache.

Kijk op ♥ Youtube Rixtbakt Cupcakes
Hier leg ik alles stap voor stap uit.

Nieuw bij deze Cupcake uitzending ook cupcakes versieren!
cupcakes vrsieren

Recept Afdrukken
Cupcake met topping
Porties
Ingrediënten
Voor de cupcakes:
Roomkaas botercrème:
Chocolade ganache:
Porties
Ingrediënten
Voor de cupcakes:
Roomkaas botercrème:
Chocolade ganache:
Instructies
  1. Meng de bloem, suiker, zout en bakpoeder door elkaar. Meng de melk, zonnebloemolie, ei en vanille extract door elkaar. Meng eerst de helft en daarna de rest van de droge ingrediënten door de natte ingrediënten. Verdeel het beslag over 12 cupcake vormpjes en bak in de oven op 180 graden voor 25 minuten.
  2. Roer de boter luchtig met de suiker, dit kan ongeveer 10 minuten duren. Roer vervolgens beetje bij beetje de roomkaas er door heen.
  3. Verwarm de suiker, slagroom en boter in een pannetje. Als het warm is giet je het over de chocola. Roer dit voorzichtig door tot een gladde massa.
  4. Als de cupcakes zijn afgekoeld vul je ze met de ganache en spuit je ze op met de botercrème, enjoy!
Notities

Bak je met me mee?

 

Kijk op  Youtube Rixtbakt Cupcakes
Hier leg ik alles stap voor stap uit.