Eclairs met koffie vulling

Recept Afdrukken
Eclairs met koffie vulling
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 220 graden. Doe de boter, water, suiker en zout in een pannetje tot het kookt. Haal van het vuur en roer de bloem er doorheen met een pollepel en zet terug op het vuur om te garen. Roer 1 voor 1 de eieren door de deegbal na het garen. Spuit in de vorm van de eclairs en bak voor 25 min in de oven. Laat ze in de oven staan na de 25 minuten om ze verder te laten drogen
  2. Doe de melk met de helft van de suiker in een pannetje tot het kookt. Meng de rest van de ingrediënten tot een klontvrij papje. Doe eerst een beetje van de hete melk bij het papje en roer goed om vervolgens het papje bij de rest van de warme melk te doen. Kook gaar tot het een vla dikte heeft en zeef eventuele klontjes er uit. Laat afkoelen.
  3. Snij de soesjes horizontaal door. Vul met de crème. Kook de slagroom en giet over de chocola, roer tot de chocola in de slagroom is gesmolten en voeg de espresso poeder toe. Schep op elke eclair een beetje van de ganache en serveer, enjoy!
Notities

Kijk op  Youtube Rixtbakt eclairs met koffievulling
Hier leg ik alles stap voor stap uit.

 

Ik zou het super lief vinden als jullie even zouden  liken en abonneren!

Druk ook even op het belletje∗ naast de abonneer button.
Zo ben je ook gelijk op de hoogte wanneer dit recept online komt.