Eierkoeken maken

Recept Afdrukken
Eierkoeken maken
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Klop de eieren samen met de suiker luchtig. Spatel de bloem met de bakpoeder en de rasp van een halve citroen er voorzichtig doorheen zodat er zo min mogelijk lucht verloren gaat.
  3. Maak van het beslag 6 hoopjes en bak in de oven voor ongeveer 10 minuten of tot ze gaar zijn.
  4. Leg 1 eierkoek neer en smeer er wat slagroom op. Leg daar vervolgens wat fruit op en op het fruit weer slagroom als plaklaagje voor de volgende eierkoek. Enjoy!
Notities

Kijk op  Youtube Rixtbakt eierkoeken
Hier leg ik alles stap voor stap uit.

 

Ik zou het super lief vinden als jullie even zouden  liken en abonneren!

Druk ook even op het belletje∗ naast de abonneer button.
Zo ben je ook gelijk op de hoogte wanneer dit recept online komt.