Heb je fruit over uit eigen tuin?

Heb je fruit over uit je tuin? Ik maak er jam van!

Neem contact met mij op voor meer informatie of een afspraak te maken:

Tel: 06 31574316 (whatsappen kan ook)
Mail: info@rixtbakt.nl

De opbrengst gaat naar mijn studie waar  ik hard voor aan het sparen ben. Lees meer…

Van bijna alle soorten fruit is jam te maken.

Jam van bijvoorbeeld alleen frambozen of een jam van verschillende soorten fruit zoals peer met bosbessen, kersen of bramen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kan er heerlijke jam van maken! Ik vind het super leuk om te maken en jij kan het dan heerlijk op je brood smeren of gebruiken voor andere toepassingen. Van elke 3 kilo gekregen fruit (mag ook verschillende soorten zijn) krijg jij een potje gratis. De rest zet ik in mijn winkeltje of je kan de jam natuurlijk zelf kopen!

Nog een voordeel is dat je door jam te maken van fruit uit je eigen tuin het langer houdbaar is. Zo kun je nog een hele tijd na genieten van je eigen gekweekte fruit!
Voor het milieu is het ook beter om dicht bij de natuur te blijven en producten uit je eigen omgeving te gebruiken. Dus het is nog duurzaam ook!
Wist je al dat je de gebruikte potten jam weer bij mij kan inleveren en zo ook een handje meehelpt om milieu bewust bezig te zijn? Dat is toch leuk!

Jam maken is leuk en lekker! Deze heerlijke  jam is  met liefde  en aandacht gemaakt en bedacht. Ik vind het fijn om jou blij te maken met mijn eigen gemaakte jam!
Heb je zelf een lekker of leuk jam idee?
Laat het me  weten!
Geniet van de jam!      Groetjes Rixt

∗ Geef het potje jam nog een kans
    en lever het weer in