links van Rixt Bakt

FINX: FISCAAL SPECIALIST EN COACHENDE ACCOUNTANT
Oosterom 5
8602 DE Sneek
T: 0515 – 422 825

Finx Accountants & Belastingadviseurs B.V. staat voor een stevige financiële en fiscale uitvalsbasis. Een accountant die naast u staat en meedenkt, in plaats van tegenover u zit en achteraf de cijfers doorspreekt. Dat betekent dat de specialisten van Finx u ontzorgen bij alle financiële en fiscale aspecten van ondernemen: van aangifte tot financiering, van advies over rechtsvorm tot overname. Finx is er voor alle financiële en fiscale vraagstukken, zodat u zich volledig kunt richten op dat waar u goed in bent.

Finx Accountants & Belastingadviseurs
Oosterom 5 8602 DE Sneek T: 0515 – 422 825 E: info@finx.nl
Kantoortijden: maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur

Cigo Sneek Oosterdijk 85 Friesland.
Voor al uw cadeautjes agenda's, kalenders, zoetwaren, loterijen, wenskaarten, lectuur buitenlandse kranten en Friese producten

CIGO verrast! Dag in, dag uit. Onze ondernemers staan bekend om hun passie voor en expertise van de producten die zij met liefde verkopen. In combinatie met een uniek en uitgebreid actieprogramma is het de plek voor o.a. Kansspelen, Wenskaarten, Cadeaus, Zoetwaren, Kantoorartikelen en een locatie specifieke inrichting van diensten zoals Post&Pakket service, Betaalservices & Pasfoto’s. Kom vandaag nog langs bij een CIGO-vestiging bij jou in de buurt en laat je verrassen.

Cigo Sneek
Oosterdijk 85 8601 BS Sneek. Telefoon. 0515-433777.