Meer over Rixt Bakt

Hey, wat leuk dat je kijkt op mijn webshop!

Al zo lang ik me kan herinneren ben ik gek op bakken en sinds mijn 12de (nu 18 jaar) weet ik dat ik hier mijn beroep van wil maken. In juli 2019 ben ik met Rixt bakt begonnen. Zo komen er af en toe filmpjes op YouTube, maak ik jam en sta ik op markten om mijn jam te verkopen. Neem lekker een kijkje op mijn webshop tussen de verschillende smaken jam. Van basic tot uniek: ik heb van alles!


Er is nu een nieuwe serie gestart over “De oude bakkerij”! Nieuwsgierig ?

Rixt Bakt
In première gegaan op 1 aug. 2019

We zijn terug! Dit is de intro video voor onze nieuwe serie de oude bakkerij. Hierin maken we recepten uit oude kookboeken die uit een oude bakkerij komen om te kijken of ze nog werken en of ze lekker zijn!


Rixt Bakt
In première gegaan op 1 aug. 2019

We zijn terug! Dit is de intro video voor onze nieuwe serie de oude bakkerij. Hierin maken we recepten uit oude kookboeken die uit een oude bakkerij komen om te kijken of ze nog werken en of ze lekker zijn! De eerste aflevering komt volgende week.


FoodFirst Network

Met bakken kan je niet vroeg genoeg beginnen. Dé beste manier om iets te leren is door het gewoon te gaan doen. Dat is dan ook het uitgangspunt van deze bakworkshop waarin Rudolph en Rixt aan de hand van leuke, makkelijke maar vooral ook superlekkere recepten hun liefde voor het bakken graag willen overdragen aan jonge bakkers.

FoodFirst Network is een nieuw online leefstijlplatform over gezonder leven. Lekker, leuk en makkelijk om te doen.
• Gezonde leefstijl • afvallen • diabetes • hoge bloeddruk • voedselallergie •

Kijk op www.foodfirstnetwork.nl voor meer informatie.

Rixtbakt nieuws